Свободни работни позиции в Алианц

Открийте най-подходящата позиция за Вас в Алианц България.
Актуалните позиции предлагани от нас вижте тук.
Разгледайте свободните позиции на Алианц в цял свят.
Готови ли сте да дадете старт на своето кариерно развитие като стажант в Алианц България? Включете се в нашите стажантски програми и станете част от семейството на Алианц.



Открили сте правилната за Вас позиция?
Запомнете:
Кандидатурата Ви е Вашата визитна картичка!

Кадидатствайте онлайн от компютъра или мобилния си телефон чрез Linkedin. Създавайки свой собствен профил, можете да подадете документи за една от многобройните налични позиции в Алианц по целия свят. Ако не можете да откриете точната, ние ще Ви помогнем да я намерите. Регистрирайте се, за да имате достъп до информация за нови работни места. Така ще получавате персонализирани известия, когато се освободи позиция, подходяща за вашия опит и интереси.

  • След като откриете подходящата позиция е време да поработите върху своята кандидатура. В случай, че позицията изисква мотивационно писмо, е необходимо да го пригодите към съответната длъжност. Бъдете сигурни, че сте подчертали уменията, опита и компетенциите си, които се изискват и които ви превръщат в точния кандидат за съответната дейност. Имайте предвид, че най-добрите мотивационни писма са кратки и конкретни. Не се притеснявайте да се обърнете с общ поздрав. Никой не очаква да знаете името на мениджъра, при който кандидатствате. Ето и няколко задължителни въпроса, на които тряба да отговаря  мотивационното Ви писмо: 
  • Защо искате да работите в Алианц?
  • Защо се интересувате от конкретната свободна позиция?
  • Какво ви прави идеалния кандидат за нея?

 

Резюмето ви е ключът към добрата кандидатура. Добре структурирано, то ще ви помогне да изтъкнете професионалните си опит и постижения до момента. Размерът на шрифта трябва да е ясно четлив, а цялостното оформление и форматиране трябва да бъде изчистено и семпло. Започнете с детайли относно вашите лични данни, последвани от информация за образованието ви и преминати курсове, професионалния ви опит, владеене на чужди езици, международен опит и други релевантни дейности в кариерата ви, лични интереси и занимания.

  • Лична информация: Бъдете сигурни, че сте включили всички Ваши необходими данни: име, e-mail адрес, телефонен номер, пощенски адрес, за да се свържем с вас. Уверете се, че сте приложили мотивационното си писмо.
  • Обучение / образование / квалификация: CV-то ви трябва точно да описва образованието ви, включително образователната ви степен, допълнителни сертификати и отличия.
  • Професионален опит: Отбележете предишните си работни места и продължителността на заетост във всяка една компания. Обобщете основните задължения и отговорности, които сте имали за всяка позиция.
  • Преди да качите своята кандидатура не забравяйте да прикачите необходимите файлове като референции, преводи на дипломи и сертификати, и всякакъв вид други писмени документи, които биха били необходими, за да потвърдите вашата квалификация и опит.

 

Подготовка за интервю

Запознайте се максимално задълбочено с Алианц и бизнес сферата й на дейсност, както и с корпоративната култура, стратегия и ценности. Бъдете сигурни, че знаете достатъчно за последните тененции и развитие в областта ви на експертиза, индустрията и пазара. Осведомете се за основните задължения и задачи, необходими за конкретната позиция, за която кандидаствате. Подгответе се да ни покажете защо искате да работите за нашата компания, защо трябва да ви наемем, и конкретно кои качества и опит ви правят перфектния кандидат за съответната работа. По време на интервюто се оценяват както вашите професионални умения, така и комуникативните ви умения и това до колко се вписвате в нашата корпоративна култура.

Интервюто

Отговаряйте на въпросите внимателно и максимално компетентно. Преди да го направите, отделете време, за да прецените какво всъщност иска да знае интервюиращият, след което отговорете кратко и точно. В случай, че имате нужда от малко повече време да помислите, не се притеснявайте да го изискате. Не забравяйте да обосновете отговорите си с конкретни примери от предишния си професионален опит и познания. Съветваме ви да участвате активно в интервюто и да не се колебаете да задавате въпроси относно позицията и Алианц като компания.

Пожелаваме ви успех!

 

Какво е важно?

Вашите умения и качества са важни за нас. Споделяме ли едни и същи ценности ?
Възможности
За да постигнем нашата мисия и цели, имаме екип, който споделя ценностите ни в ежедневната си работа. Ето защо ние се стремим да наемаме хора, които хармонизират с нашите ценности - професионализъм и почтеност, взаимно уважение, споделящи опит и знания, търсещи възможности за непрекъснато усъвършенстване.
Дръзновение
Светът се променя с изключителни темпове и това важи в пълна сила и за застрахователната и финансовата индустрия. Предизвикателствата, с които се сблъскваме, ни карат да преосмислим бизнеса си и да създадем нов специфичен и гъвкав подход на работа и мислене, ориентиран към клиента и неговите нужди.
Увереност
Искаме нашите служители да са най-добрите в работата си. Затова им помагаме да развиват своите уникални силни страни и непрекъснато да се усъвършенстват професионално. 
Отговорност
В работата си ежедневно стимулираме служителите си да поемат по нови пътища и да изследват нови възможности. Това ни води напред, но и ни кара да бъдем по-отговорни, отчитайки и подсигурявайки всички рискове.

Алианц е твоят дом

Светът на финансовите услуги търпи забележителни промени. Все по-бързо развиващите се иновации и всички икономически, социални и демографски трансформации изискват свежи умове, които разбират от какво се нуждаят нашите клиенти. Ако се осмелите да навлезете в този нов свят с нас и имате нужните качества, ние предлагаме множество възможности за вас.

Allianz е глобална организация с повече от 147 000 служители в над 70 страни в света. В Алианц България ние се гордеем с това как успешно интегрираме нашата глобална принадлежност със задълбочено разбиране на местния пазар.

Ценностите са в основата на нашата уникална организационна култура. Работейки в различни области на бизнеса и в различни функции, ние се чувстваме и действаме като един отбор, за да предложим на нашите клиенти решенията, от които те наистина се нуждаят.

Светът около нас се променя непрекъснато. Традиционните дългогодишни индустрии биват изместени от малки технологични компании и анализаторски гиганти.

За да бъдем в крак с иновациите и нуждитe  на клиентите, трябва да бъдем дръзки. Искаме да предизвикаме сами себе си, преди другите да го направят!

Осмелявате ли се да ни предизвикате от името на нашите клиенти? Защото ние търсим именно смелите умове.                             

Какво предлагаме?

Гъвкав модел на работа, който ви дава свободата да планирате своите служебни и лични задължения.
В Алианц подкрепяме всеки, който иска да развива допълнително уменията си да гради кариера в различни функции, държави и структурни единици.   
Достъп до дигиталните ни прогами за обучение  по всяко време, навсякъде и тогава, когато имате необходимост.
Елате в нашата глобална компания и откривайте ежедневно нашата международна среда.
Ние се грижим за здравето ви и подкрепяме усилията ви да сте здрави и във форма.
Вашето годишно представяне ще бъде оценено и възнаградено финансово.